Στα πλαίσια του 2 Διεθνούς Ορεινού Αγώνα PSILORITIS RACE (P.R.) έχουν  προγραμματιστεί και οι παράλληλοι αγώνες σε δημόσια οδό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΑΓΩΝΕΣ
Α. ΩΡΑ 09:00 π.μ. Δρόμος 8.500 μ. με εκκίνηση από την Τοπική Κοινότητα Πλατανιών και τερματισμό στη Τοπική Κοινότητα  Κουρουτών. (Άνδρες – και Γυναίκες  γεννηθέντες/είσες  πριν το 1993).
Β. ΩΡΑ 09:15 π.μ. Δρόμος 2.000 μ. με εκκίνηση από την Θέση Καλοτάς τερματισμό στη Τοπική Κοινότητα Κουρουτών. (Αγόρια και  κορίτσια γεννηθέντες από 1992 έως και το  2001).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στο τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν:
– Μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δρόμου .
– Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες αθλητές .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Υποβάλλονται στο site www.psiloritisrace.com και την ημέρα των αγώνων στις 08:15-08:45 στο χώρο εκκίνησης στο χωριό Πλατάνια Αμαρίου.

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-YΓΕΙΑ
Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους κανονισμούς του αγώνα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.psiloritisrace.com. Οι αθλητές αγωνίζονται με προσωπική τους ευθύνη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους των αγώνων. Είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την διενέργεια εξετάσεων που θα πιστοποιήσουν την καλή τους υγεία και την ικανότητα συμμετοχής στον κάθε αγώνα με τον αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας και δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση. Οι ανήλικοι συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ατύχημα που τυχόν προκύψει.