Λιγότερο από 40 ημέρες απομένουν μέχρι τους 7ους Διεθνείς Ορεινούς Αγώνες Ψηλορείτη Psiloritis Race.

Αρκετοί αθλητές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον διεθνή αυτό αθλητικό θεσμό που έχει καθιερωθεί επάξια στη συνείδηση του κοινού που αγαπά και φέρει μια αισιόδοξη και υγιή στάση στη ζωή.

Το αποδεικνύουν εξάλλου με τη συμμετοχή τους και την αποδοχή τους στη διοργάνωση με κάθε δυνατό τρόπο. Με την εθελοντική προσφορά, με την χορηγική υποστήριξη, με το ενδιαφέρον για ενημέρωση από την ιστοσελίδα psiloritisrace.com και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βέβαια με τις τέσσερις ξεχωριστές αθλητικές δράσεις που αγκαλιάζονται κάθε χρόνο από όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους:

  • για τον ορεινό αγώνα των 35 χλμ,
  • τον αγώνα δρόμου των 8,5χλμ,
  • για το δυναμικό βάδην 8,5 χλμ,
  • και τον παιδικό αγώνα 2 χλμ.

Η καταληκτική ημερομηνία για να συμπληρώσεις τη δική σου αίτηση συμμετοχής πλησιάζει! Η ηλεκτρονική φόρμα είναι εύκολα διαθέσιμη:

https://www.psiloritisrace.com/el/application-form.php

και τώρα μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου, γιατί η προθεσμία λήγει στις 10 Μαιου

Και αν ενδιαφέρεσαι για εθελοντική προσφορά:

https://www.psiloritisrace.com/el/volunteers.php

Η εμπειρία είναι μοναδική για πολλούς λόγους. Βρισκόμαστε στη χώρα που γέννησε το ευ αγωνίζεσθε, την ευγενή άμιλλα, τα πανανθρώπινα αθλητικά ιδεώδη και τον πρώτο πολιτισμό στην Ευρώπη. Μόνος ένας τόπος σαν αυτόν σου δίνει το προνόμιο να αισθανθείς ότι είσαι μέρος αυτών των άυλων ανώτερων αγαθών σε ένα περιβάλλον γεμάτο ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας που το φυσικό κάλλος σε γεμίζει ανάσες δύναμης και ανανέωσης, όπως το τραχύ  ορεινό περιβάλλον που σφύζει από ζωντάνια και ενέργεια.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μέσα από τους 7ους Διεθνείς Ορεινούς Αγώνες Ψηλορείτη Psiloritis Race και ανάλογα με τα θέλω τους, τη θάλασσα και το βουνό από τη βόρεια μέχρι τη νότια ακτή της Κρήτης σε μια έκταση από το γραφικό Ρέθυμνο, μέχρι το παραδοσιακό Αμάρι, τα ορεινά Ανώγεια και τη μινωική Φαιστό. Η ιστορία, ο πολιτισμός, η φύση και ο αθλητισμός αναβλύζουν μέσα από την καρδιά της αρχέγονης κρητικής φιλοξενίας στον πιο αυθεντική της μορφή.

Η άρτια διοργάνωση όπως πάντα έχει προβλέψει τα πάντα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια.