Αγαπητοί φίλοι δρομείς, αυτή την εποχή, όλοι ζούμε πρωτόγνωρες, ιστορικές στιγμές για την χώρα μας, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη. Η πανδημία έχει αλλάξει την ζωή μας, τις συνήθειες μας και φυσικά μας έχει στερήσει πράγματα που αγαπάμε πολύ.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της πανδημίας η οργανωτική επιτροπή των Διεθνών Αγώνων Ψηλορείτη Psiloritis Race, θέλοντας να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον αγώνα, είχε ξεκινήσει ένα σχεδιασμό ώστε να χαραχθεί  μια νέα διαδρομή, η οποία θα είχε κοινή αφετηρία και τερματισμό περνώντας  από νέα σημεία του βουνού. Δυστυχώς παρ΄ ότι όλη η προετοιμασία πήγαινε πολύ καλά και η χάραξη της νέας διαδρομής είχε φθάσει να ολοκληρωθεί, ήρθε το αναπάντεχο γεγονός της πανδημίας  που μας άλλαξε όλα τα σχέδια. Η ενός έτους καραντίνα που έχουμε μπει όλοι ,μας ανάγκασε να αναβάλουμε τον αγώνα του περσινού Ιουνίου. Δυστυχώς λόγω της εντελώς αβέβαιης κατάστασης σε ό,τι έχει να κάνει με την υλοποίηση των αγώνων για την φετινή χρονιά, μας αναγκάζει εκ νέου να αναβάλουμε και για φέτος τον

αγώνα. Ευχόμαστε να υλοποιηθεί ο  αγώνας στις 5 Ιουνίου του 2022, στην καινούργια πανέμορφη διαδρομή του θεϊκού βουνού. Μέχρι τότε, μείνετε υγιείς-μείνετε ασφαλείς και μην ξεχνάτε, σας περιμένουμε όλους τον Ιούνιο του 2022 να χαρείτε τον Ψηλορείτη και την Κρητική φιλοξενία!

 

Η οργανωτική επιτροπή

Σχετικό αρχείο

Download (DOCX, Unknown)